Privacybeleid

Hoe gaan we om met Privacy?

Privacy en beveiliging is een groot goed voor Substructure. We zullen nooit vanuit ons zelf de gegevens die wij verzamelen aan derden verstrekken. Wij vallen niet onder de Amerikaanse wetgeving en zijn dus niet verplicht om gegevens te leveren aan welke instantie dan ook. Wij kunnen hiertoe alleen verplicht worden door een Nederlandse- of Europese gerechtelijke uitspraak.

Ons Privacybeleid

Het privacybeleid beschrijft het beleid en procedures van Substructure over de collectie, het gebruik en zichtbaarheid van uw informatie op https://portal.Substructure.eu (uw persoonlijke dashboard), diensten, opties, inhoud of applicaties die aan u integraal worden aangeboden door geleverde diensten van Substructure. Substructure ontvangt informatie van u voor de diensten die wij aan u leveren in het algemeen. Als u gebruik maakt onze diensten stemt u er mee in dat de collectie, transport, manipulatie, opslag, zichtbaarheid en ander gebruik van uw informatie wordt gebruikt als omschreven in dit privacybeleid.

Welke Informatie wordt verzameld?

Substructure kan automatisch data opslaan die worden doorgegeven wanneer u via uw browser werkt met de dienst. Deze informatie kan bestaan uit uw IP adres en cookie informatie. Deze informatie kan door Substructure worden gebruikt om inzicht te vergaren hoe gebruikers de diensten van Substructure gebruiken, het detecteren van spam en malware, het faciliteren van het verzamelen van data aangaande uw interactie met de diensten van Substructure en andere soortgelijke doeleinden.

Algemeen gezegd, de diensten verzamelen geautomatiseerd gebruiksinformatie, zoals het aantal en frequentie van bezoekers van de diensten. Substructure kan deze in geaggregeerde vorm gebruiken voor statistische doeleinden, maar niet als doel u persoonlijk te identificeren. Met dit type geaggregeerde data helpt Substructure om inzicht te krijgen hoe vaak een bepaald onderdeel van de dienst wordt gebruikt zodat dit kan worden onderzocht en worden verbeterd.
Substructure verzameld emailadressen en emailcommunicatie van gebruikers voor het ondersteunen van de diensten. Substructure verstrekt deze adressen niet aan derden en verzend geen email naar gebruikers buiten de toepassing van de diensten.

Hoe wordt de verzamelde informatie gebruikt?

Substructure kan site statistieken (zoals muisklikken, navigatie en webserver logs) gebruiken voor het verbeteren van haar diensten.
Alle emailcommunicatie naar Substructure diensten worden niet gedeeld met partijen buiten Substructure. Email adressen worden niet verzameld, verkocht of op andere wijze beschikbaar gesteld aan derden. Substructure gebruikt de email adressen voor directe correspondentie met haar gebruikers en voor doeleinden die belangrijk zijn voor het leveren van de diensten, zoals paswoord herstel, rapportages en alarmmeldingen.

Externe Links

De website van Substructure bevat links naar andere websites. Substructure is niet verantwoordelijk voor de inhoud of handelen van andere websites.

Opvolging Wetgeving

Substructure houdt zich aan de Nederlandse- en Europese wetgeving inzake privacy en email communicatie. Substructure zal dit privacybeleid bijwerken als dit nodig is om deze in lijn te houden met de wetgeving.

Veranderingen in het privacybeleid

Substructure behoud zich het recht voor om de inhoud van het privacybeleid te wijzigen. Substructure zal deze wijziging publiceren op haar website. Verder zal Substructure dit communiceren mert relevante partijen zoals partners en dealers. Gebruikers die niet akkoord zijn met het privacybeleid kunnen stoppen met het gebruikmaken van onze dienstverlening. Wanneer men gebruik blijft maken van de dienstverlening van Substructure nadat de wijzigingen zijn gepubliceerd geldt als acceptatie van het beleid door de gebruiker.